Groepsaccommodatie Drenthe? Bekijk ons vakantiehuis voor groepen

Groepsaccommodatie Drenthe? Bekijk ons vakantiehuis voor groepen

De Kibbelhof groepsaccommodatie Drenthe.In Drenthe, vlakbij Emmen en Sleen, vind je in het landelijk gelegen plaatsje Kibbelveen onze grote groepsaccommodatie De Kibbelhof. Bij ons kun je terecht voor een vakantie in Drenthe met groepen van 15 tot 35 personen.

Drenthe is een populaire bestemming om vakanties door te brengen, kijk maar naar de talloze groepsaccommodaties die je in Drenthe kan vinden. Op vakantie in Drenthe is zo heerlijk omdat je op relatief korte afstanden van elkaar de leukste uitjes kunt vinden terwijl je toch weg bent van de stad. Weg van de stress en de drukte en heerlijk genieten van het rustige Drentse leven.

Onze groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien

Als je op vakantie bent wil je natuurlijk niet letterlijk in een hutje op de hei zitten. Een vakantie met de familie of een grote groep moet wel enige comfort en luxe hebben. Wij denken daar net zo over en daarom is onze groepsaccommodatie voorzien van alles wat je maar wensen kan. Zo word je weekendje weg ook écht een vakantie! (Een overzicht van alle faciliteiten vind je hier.)

Genieten in de hottub

Liefhebbers van niets doen in combinatie met bubbels kunnen heerlijke ronddobberen in de hottub. Het maakt niet zoveel uit wat voor weer het is, want in de hottub is het altijd fijn. Genieten van een drankje en gezellig ouwehoeren tot in de late uurtjes of gewoon lekker overdag. Zo kom je echt tot rust.

Chillen in onze sauna

Een hottub is al heerlijk, maar wat dacht je van een sauna? De sauna is het hele jaar door te gebruiken en als er iets ontspannend is, dan is het wel een sauna. Wanneer je een lange wandeling hebt gemaakt of een dag op de fiets bent weggeweest is het lekker om je spieren even goed te ontspannen in de sauna. Je komt er als nieuw weer uit zodat je de rest van je vakantie in Drenthe weer fris en fruitig bent.

Onze boerderijdieren zorgen voor landelijke gezelligheid

Op de Kibbelhof vind je ook Alpaca's.De Kibbelhof is naast een vakantiehuis voor grote groepen ook een aangepaste groepsaccommodatie. Omdat deze grote groepen zijn vaak wat minder goed ter been zijn hebben we ons erf zo ingericht dat er boerderijdieren rond kunnen lopen. De geiten, parkieten, een konijn, een shetlander, kippen en alpaca’s lopen in een omheind gedeelte rond. Eromheen hebben we bankjes geplaatst zodat je, als je wil, lekker weg kan dromen of een boek kan lezen terwijl de dieren om je heen lopen.

Maak de mooiste wandelingen door het Slener Bos

Vlak langs de Kibbelhof loopt een gedeelte van het Pieterpad en zoals je wellicht weet is het Pieterpad een van de mooiste wandelingen van Nederland. Je kan zo vanuit ons vakantiehuis het bos in en een stuk van de route wandelen. Of je knoopt een paar ander paadjes aan elkaar, want het Slener Bos en het Bos van de Toekomst zijn schitterende plekken om lang te wandelen.

Knoop technische MTB routes aan elkaar en maak tochten tot wel 100km

Als je fanatiek mountainbiker bent dan heb je vast wel eens gehoord van de Slener Route of de Bushbikers. Vlak naast onze groepsaccommodatie ligt de Kibbelkoele. Dit is een grote zwemvijver en speelvijver van Staatsbosbeheer waar je in de zomer heerlijk kunt zwemmen en zonnen op het strand.

Er omheen ligt een zeer technische singletrack MTB route van ruim 30 km (met een gemiddelde waardering van 4 sterren!). Je kan deze route aan andere routes knopen (of inkorten) en zo kun je wel van Sleen naar Hooghalen en terug fietsen als je wil. Vooral het stuk aan de overkant van de Kibbelkoele is echt waanzinnig mooi in elkaar gezet. Uren fietsplezier gegarandeerd!

Ons vakantiehuis biedt meer dan genoeg ruimte om meerdere auto’s en een heleboel fietsen te stallen, dus een weekendje weg in Drenthe met je fietsvrienden, voorzien van alle gemakken, is ook een mogelijkheid.

Groepsvakanties voor families

Op vakantie met je familie, zeker als het een hele grote familie is, is vaak wel een dingetje. Want waar kun je tegenwoordig terecht als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 30 personen?

Geen probleem! In onze vakantiewoning kun je verblijven met grote groepen tot 38 personen. Voor een familiereünie of groepsvakanties voor families kun je uitstekend terecht bij De Kibbelhof. De keuken, de slaapkamers, de woonkamer en badkamers zijn allemaal ingericht speciaal voor grote groepen, dus er is ruimte genoeg voor iedereen.

Aangepaste groepsaccommodatie Drenthe voor grote groepen

De Kibbelhof is gespecialiseerd in het verblijf van grote groepen die behoefte hebben aan een aangepaste vakantiewoning. Natuurlijk kan iedereen bij ons terecht, maar in het bijzonder groepen die behoefte hebben aan aangepaste badkamers en slaapkamers komen bij ons niets te kort. Alle badkamers, slaapkamers en vertrekken voldoen volledig aan de strenge eisen die gesteld worden aan een aangepast groepsverblijf. Een complete lijst met aanpassingen staat hier op onze website.

Alleen in Drenthe vind je zoveel rust en ruimte om je heen

Lekker ontspannen in een vakantiehuis in Drenthe dat aan niets ontbreekt? Gezellig een weekend weg met de hele familie of op vakantie met je hele groep? Maak dan kennis met De Kibbelhof in Drenthe. De aangepaste vakantiewoning voor grote groepen tot 38 personen heeft alles wat je nodig hebt om heerlijk tot rust te komen.

Heb je nog vragen?

Natuurlijk zijn er vragen over onze groepsaccommodatie in Drenthe en die beantwoorden wij graag. Je vindt onze contactgegevens hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.