Potten en pannen

Potten en pannen

Ik mag absoluut niet klagen over mijn keuken thuis, maar de Kibbelhof keuken is qua efficiëntie wel mijn favoriete keuken. Koken voor grotere groepen die op vakantie zijn geeft nogal wat rommel en dan moet je wel de ruimte hebben. Nou die is er voldoende! Alles ligt voor het grijpen, niets zo erg als een schilmesje wat je niet kunt vinden of die ene pan. Potten en pannen genoeg. Wij krijgen vaak te horen dat onze keuken zo compleet is. Wij koken regelmatig zelf ook graag voor onze familie en daardoor weten we ook wat er wel en niet aanwezig is.

Zelf koken

Er zijn ook veel groepen die het heel gezellig vinden om lekker zelf te koken. Eten klaar maken en ondertussen in de pannen roeren is een sociaal gebeuren. Lekker samen kokkerellen en ondertussen gezellig kletsen. Recepten uitwisselen of juist lekker makkelijk een pan pasta, het maakt niet uit. Na zo`n maaltijd heb je altijd een flinke afwas..en ja.. wie doet die dan? Gelukkig hebben wij een supersnelle vaatwasmachine. Even de resten afspoelen, de vaat in het rek zetten en laat dan maar lopen. In 3 minuten is de afwas klaar. Hoe fijn is dat? Alleen nog even afdrogen en klaar is Kees. Zo is corvee ook geen probleem meer toch?

Linnengoed en zo…

Linnen goed zoals theedoeken, keukenhanddoeken en vaatdoeken hoeft u niet mee te nemen. Dit is allemaal aanwezig in de keuken. Afwasmiddel is ook niet nodig omdat onze afwasmachine vloeibaar afwasmiddelgebruikt en dit automatisch uit de container pakt. Koffiefilters zijn ook aanwezig in de keuken, deze zijn namelijk rond en niet te krijgen in de supermarkt dus daar zorgen wij voor. Wij hopen dat u met net zoveel plezier in de keuken staat als wij dat doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.