Zwemmen in het bos!

Zwemmen in het bos!

Poedelen in de zwemvijver van staatsbosbeheer. Het kan allemaal op loopafstand van onze groepsaccommodatie. Even oversteken en je bent er! De Kibbelkoele kunt u al zien liggen als u aan komt rijden. Het is een heerlijke schone zwemplas met een ruim zandstrand. Als het mooi weer is gaat de kiosk open voor ijs en ander lekkers.

Lekker poedelen in de bosvijver

Omdat de Kibbelkoele in het bos ligt heeft het een heel fijn sfeertje. Lekker de bolderwagen mee met handdoeken en picknick benodigdheden en je bent een dagje uit! Als de zon schijnt door de bomen en het ruikt zo lekker naar het bos is het echt heerlijk vertoeven. Het water is niet zo diep en loopt heel geleidelijk af. Dit maakt het voor kinderen ook veiliger om hier te zwemmen.

Staatsbosbeheer heeft jaren geleden gevraagd of wij het prettig zouden vinden als er een geasfalteerde strook over het strand naar het water gemaakt zou worden. Rekening houdend met mensen die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten of families met kinderwagens wilden wij dat natuurlijk heel erg graag!

En zo geschiede. Het pad ligt er al jaren en er wordt veel gebruik van gemaakt.

Maar er is nog een verassing!

Achter de Kibbelkoele ligt ook midden in het bos een openluchtzwembad, Bosbad Noord-Sleen. Dit zwembad is vanaf eind april open t/m september. Het is echt zo`n zwembad die je vroeger had maar dan in een modern jasje. Er is een speelweide, een 32 meter lange glijbaan, een peuterbad en een kiosk. De prijzen zijn heel acceptabel en er is zwembadpersoneel aanwezig.
Onze kinderen gingen er toen ze jong waren graag naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.