De Kibbelhof

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden groepsaccommodatie de Kibbelhof

 1. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de data en tijd zoals genoemd op het bevestigingsformulier. Als u het bevestigingsformulier terug heeft gestuurd staat u boeking bij ons vast.
 2.  De huurovereenkomst is alleen geldig indien aan de voorgeschreven wijze Van betaling is voldaan tenzij anders werd overeengekomen.
 3.  Als wij niet in de accommodatie aanwezig zijn wilt u zich dan melden bij de woning?
 4. Bij vertrek dient u de sleutel weer in te leveren bij de eigenaar. Aankomst vanaf 14.30 uur en vertrek op vrijdag om 10.30 uur. Op zondag kunt u de hele dag blijven, graag aangeven wanneer u vertrekt i.v.m. de sleutels.
 5. Voor aankomst dient er een aanbetaling van 40% van het totaal bedrag gedaan te zijn. Op het inschrijfformulier staat het bedrag en de datum van betaling vermeld. Na vertrek ontvangt u de eindafrekening. U betaald alleen voor het aantal personen wat is geweest met een minimum van 15 betalende personen. De prijslijst staat op onze site. De rekening dient binnen 14 dagen na ontvangst betaald te worden.
 6. U kunt van de speksteenkachel in de Kibbelhof gebruik maken. De speksteen kachel dient eerst voorverwarmd te worden. Wij helpen u hier graag mee. Hout is voldoende aanwezig.
 7. Auto`s parkeren op de daar voor bestemde parkeerplaats.
 8. De verhuurder is op geen enkele wijze aansprakelijk indien u om welke reden dan ook afziet van u verblijf. Van gedane betalingen wordt geen restitutie verleend, daarom raad de verhuurder dan ook een annuleringsverzekering aan.
 9. Voor vragen of klachten kunt u ten aller tijde bij ons terecht. Wij hanteren hierbij het klachtenformulier en de procedure die de NBAV voorschrijft. Als er zaken stuk zijn gegaan tijdens u verblijf waarderen wij het als u Ons op de hoogte stelt. We kijken dan naar een passende oplossing.

Bij vertrek

 1. De accommodatie dient veeg-schoon achtergelaten te worden.
 2. In de keuken dienen de prullenbakken te zijn geleegd en het fornuis dient schoon te zijn. Alle afwas afgewassen en opgeborgen.
 3. Bij gehuurd linnengoed dienen de bedden afgehaald te worden en op één plek verzameld in de hal.
 4. Op vrijdag en maandag morgen starten de schoonmaaksters om 09.00 uur op de bovenverdieping. Graag de bagage e.d.. beneden verzamelen. Vanzelfsprekend kunt u tot 10.30 uur gebruik maken van de benedenverdieping.

Annulering

Bent u door omstandigheden genoodzaakt uw boeking te annuleren? Dan dient u uw annulering altijd per e-mail in te dienen. U kunt uw annulering sturen naar info @ kibbelhof.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, deze zijn:

 • Bij een annulering tot 50 dagen voor de dag van aankomst, wordt 40% van de huursom in rekening gebracht.
 • Bij een annulering vanaf de 50ste dag tot de 21ste dag van aankomst is 75% van de huursom verschuldigd.
 • Bij een annulering vanaf de 20ste dag van aankomst is 100% van de huursom verschuldigd.